Известный всему миру китайский производитель Lee Kum Kee премиум соусов и паст для китайской кухни
Вегетаріанський продукт
Обережно, цей продукт гострий
Традиційний тайський соус до м'ясних та рибних страв
Соус чилі з часником чудово підходить до будь-якого м'яса, чи то свинина, яловичина, чи курка.
Соус Хойсін використовується для приготування і глазурування різних страв з м'яса і птиці, найвідомішим з яких є качка по-пекінськи
Black Bean Garlic Sause - аутентичний китайський соус, що виготовляється на основі соєвого соусу, ферментованих бобів, часнику та спецій. Соус з чорних бобів та часнику досить універсальний, чудово підходить до страв з рису та локшини, а також м'яса та овочів.
Устричный соус - густий темний соус, приготовлений на основі соєвого, з додаванням цукру і екстракту устриць. Має ніжний, легкий, солонувато-солодний смак. Використовується в багатьох східних кухнях, особливо в китайській. Добре підходить до всіх м'ясних страв, а також страв з птиці, локшини, рису.